• Gratis verzending v.a. €75
  • Met liefde gemaakt
  • Unieke items voor de allerkleinsten

IT'S ME

Mijn naam is Rianne Wouters, 27 jaar en woonachtig in Wezep. Op dit moment werk ik nog 32 uur in loondienst en run ik byBoosz ernaast als ''hobby''. Al moet ik heel eerlijk zeggen dat het gevoelsmatig wel meer is dan een hobby. Ik ben er het liefst elke dag mee bezig en krijg enorm veel energie van jullie mooie bestellingen!

Zelf heb ik nog geen kinderen, maar mijn liefde voor babymusthaves en schattige printjes is er altijd al geweest. Ik ben graag creatief bezig en na tijden lang twijfelen was het tijd om de knoop door te hakken en voor mijzelf iets op te bouwen. Zo is byBoosz ontstaan.

 

Hoe is de naam byBoosz ontstaan? Eigenlijk heel grappig. Ik wist al een tijdje wát ik wou doen, maar kon niet op een passende naam komen. Mijn vriend zei na het kijken van een filmpje "wat kunnen kids toch schattig zijn als ze boos doen". Goh, elkaar aankijkend, dat is eigenlijk best leuk als bedrijfsnaam! Kort, krachtig en een beetje stoer, en juist het tegenovergestelde van wat we willen creëren met onze producten. Namelijk een grote glimlach bij kindjes en hun mama's! Een kleine twist aanbrengen, et voilà, de naam was ontstaan.


Ons doel

byBoosz is gespecialiseerd is in (handgemaakte) babymusthaves. Alle artikelen worden zorgvuldig en met liefde ontworpen, uitgekozen en volgens de juiste veiligheidsvoorschriften gemaakt. Ons doel? Heel veel mama’s en kindjes blij maken met onze unieke musthaves.


Met liefde gemaakt

Ik hou ervan als items bij elkaar passen in de collectie, zodat verschillende producten perfect met elkaar matchen. Tijdens het ontwerp- en bedenk proces ben ik altijd bezig met het selecteren van de fijnste stofjes, de mooiste printjes en de beste combi’s. Daarmee zijn onze accessoires, bijt-, en kijkspeelgoed niet alleen heel hip, maar ook perfect met elkaar te combineren.

 

Als je een op maat gemaakte bestelling wilt, een vraag of suggestie hebt, stuur mij dan vooral een berichtje! Volg ons op Instagram en tag ons in je foto's, zo kan ik meegenieten van jouw plezier en zien op welke leuke plek onze musthaves terecht komen.