• Gratis verzending v.a. €75
  • Met liefde gemaakt
  • Unieke items voor de allerkleinsten

Algemene Voorwaarden

 

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van byBoosz en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen byBoosz en u als afnemer. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan u beschikbaar gesteld. Het plaatsen van een bestelling bij byBoosz houdt in dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Identiteit van de onderneming

Naam: byBoosz
Emailadres: info@byboosz.nl
KVK-nummer: 77806964
BTW nummer: NL003241364B62
IBAN: NL74RABO0354155423

 

Prijzen & Betaalmogelijkheden
De vermelden prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro´s inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
Voor betalingen kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:
- Betalingen via iDEAL

- Betaling kan via vooraf overmaken

 

Levertijd & Verzending

Onze producten worden met de hand gemaakt. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden. Producten die u zelf samen kunt stellen hebben een langere levertijd. Wij zullen proberen alle bestellingen binnen 1 week na ontvangst van betaling te verzenden.

byBoosz doet er alles aan om de bestellingen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Echter is byBoosz niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzending via.

 

Verzendkosten
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden via PostNL. De verzendmethode kan per bestelling verschillen i.v.m. het gewicht, formaat etc. hiervan. 

Verzendmethode:
- Gratis afhalen in Wezep

- Brievenbuspakketje of pakketpost via PostNL of DHL

 

Ruilen & Retourneren
Alle producten van byBoosz zijn handgemaakte items die op bestelling worden gemaakt. Het is daarom niet van toepassing om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Indien er sprake is van gebreken kan er in overleg altijd wat geregeld worden. 

Annuleren

Indien u een (gepersonaliseerd) product heeft besteld, maar hier toch vanaf wilt zien, kunt u maximaal één werkdag na het plaatsen van de bestelling deze annuleren. Daarna is het helaas niet mogelijk om uw bestelling te annuleren. 

 

Aansprakelijkheid
byBoosz is niet aansprakelijk voor de schade of letsels die veroorzaakt zijn door het gebruik van een product. De aansprakelijkheid van byBoosz is beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs (van het desbetreffende product).
De verantwoordelijkheid voor het gebruik en het in acht nemen van de gebruik-/ veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouders/verzorgende. Deze voorschriften staan vermeld op onze site, onder het kopje Veiligheidsvoorschriften. Bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden bevestigt u dat er kennis is vernomen van de gebruik-/veiligheidsvoorschriften van onze producten.

Klachten
byBoosz streeft altijd naar tevredenheid van onze klanten. Wij doen dan ook onze uiterste best om de producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te laten zien door middel van foto´s. Echter kan het voorkomen dat de kleuren op de foto´s licht afwijken van de originele kleuren. Houdt rekening met de kleur instellingen en het licht op uw computer, tablet en-/of mobiele telefoon. Mochten er toch klachten of ontevredenheid zijn over de geleverde producten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@byboosz.nl.

 

Privacy
Wij respecteren de persoonlijke informatie die u in vertrouwen met ons deelt. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld, tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.