• Gratis verzending v.a. €75
  • Met liefde gemaakt
  • Unieke items voor de allerkleinsten

BLOG

Wist je dat? Alles over het gebruik van een speenkoord.

Jij wilt liever ook niet meer dat speentje kwijtraken op de grond en het steeds moeten zoeken toch? Daarom is een speenkoord uitgevonden! Het is niet alleen super handig, maar het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Toch zitten er wel een aantal eisen aan, want je wilt natuurlijk niet dat jouw kindje iets overkomt. Hieronder lees je meer over de do’s en don’t bij het gebruik of de aanschaf van een speenkoord. 

Lees meer »

Een wat voor vlek!?

Een aardbeienvlek dus...Een paar dagen na de geboorte van Leau zag ik een klein rood stipje op de achterkant van haar hoofdje verschijnen. Zat dit er altijd al dacht ik? Volgens mij niet... ik vraag mijn man en hij had het ook nog niet eerder gezien. We houden het een aantal dagen in de gaten maar het vlekje breit zich snel uit tot de grootte van ongeveer mijn duim. Op dat moment begin in met googelen want wat is dit nou eigenlijk voor een gekke vlek?

Lees meer »

De leukste cadeautjes onder de €10,-

Ben je op zoek naar een cadeautje? Gewoon omdat het kan of omdat er een kleintje geboren is in jouw omgeving? Dat kan soms best lastig zijn. Er is zoveel keuze en je wilt ook graag iets unieks. Bij byBoosz vind je verschillende cadeautjes voor ieder budget. Hieronder geven we tips voor de leukste cadeautjes onder de €10,-

Lees meer »

Opgeven of doorgaan?

Toen ik begon met byBoosz had ik natuurlijk de mooiste dromen, de wildste ideeën en de grootste fantasie. Mijn gedachte was: ‘’dit doe ik wel even’’. Maar deze gedachte was misschien toch iets te naïef. Vaak genoeg spelen er gedachten door mijn hoofd waarbij ik de vraag stel: ‘’moet ik doorgaan of stop ik ermee?’’.

Lees meer »

Welkom in de wereld van byBoosz!

In ons blog delen we graag persoonlijke verhalen, handige informatie en waardevolle tips over de producten van byBoosz. Van ervaringen met onze prachtige baby- en kinderaccessoires tot het ontdekken van de nieuwste trends en musthaves voor jouw kleintje. Hier vind je alles wat je wilt weten en meer!

Laat je inspireren door de persoonlijke verhalen van andere ouders, waarin we de ups en downs van het ouderschap delen. Ontdek alles over het gebruik van onze producten, zodat je het beste uit elke byBoosz-aankoop kunt halen. Ben je op zoek naar tips en tricks om het leven met je kleintje nóg leuker en makkelijker te maken? Onze blog staat vol met handige informatie en praktische adviezen. 

 

We houden het luchtig, persoonlijk en speels. Bij byBoosz geloven we dat het ouderschap een avontuur is dat we samen doormaken. Dus blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, verhalen en tips. We zijn er voor jou, elke stap van de weg.